Tapahtuman järjestää:

Passit & säännöt

Passit

Impropassi

Myynti-info

Impropassi oikeuttaa osallistumaan neljän hengen  joukkuekisaan. Impropassit myydään vain 4 kpl erissä, joten ostohetkellä joukkueella pitää olla tiedossa joukkueen nimi sekä joukkueen jäsenten nimet. Impropassit voi ostaa vain joukkueeseen kuuluva henkilö. Joukkuekilpailuun osallistuvien joukkueiden määrä on rajoitettu!

Lue lisää säännöistä alempaa.

Mission 1

= 10 ostoleimaa

Kerää passiisi 10 ostoleimaa ja saat tapahtumahaalarimerkin.

Mission 2

= 13 käyntileimaa

Kerää passiisi käyntileima kaikista 13:sta tapahtumaravintolasta ja saat ilmaisen sisäänpääsyn Albatrossin loppubileisiin.

Mission 3

= joukkuekilpailu

Osallistumalla joukkuekilpailuun pääsette kisailemaan Impron pääpalkinnosta sekä muista upeista palkinnoista.

Soolopassi

Myynti-info

Soolopasseja myydään yksittäin. Soolopassi ei oikeuta osallistumaan joukkuekisaan. Soolopassiin leimat keränneiden ja passin Albatrossiin palauttaneiden kesken arvotaan Impron pääpalkinto.

Lue lisää säännöistä alempaa.

Mission 1

= 10 ostoleimaa

Kerää passiisi 10 ostoleimaa ja saat tapahtumahaalarimerkin.

Mission 2 / X

= 14 käyntileimaa

Kerää passiisi käyntileima kaikista 14:sta tapahtumaravintolasta ja saat ilmaisen sisäänpääsyn Albatrossin iltabileisiin.

Mission X: Palauta Soolopassi Albatrossin lipunmyyntiin ja osallistut Impron pääpalkinnon arvontaan.

Mission 4

= soolokisa

Osallistumalla soolokilpailuun Bar Laskussa pääset kisailemaan Impron pääpalkinnosta.

Pääsyliput Albatrossiin

SPEKTIn keikalle myydään rajoitettu määrä lippuja Albatrossin ovelta kello 21.00 alkaen. Pääsylipun hinta ovelta on 10 euroa.

Improateria

 

Burger5

Simply Cheese 15€

Avotulella grillattu burgerpihvi 150g, Liepuskan Potato bun, cheddarjuustoa, ketsuppia, Nakumajoa, Myrttisen suolakurkkua ja kevätsipulia. Lisäksi ranskanperunoita.

Pancho Villa

Juustoateria 12€

Panchon juustohampurilainen, talon ranskalaiset ja remu-dippi (Aterian saa halutessaan myös kasvispihvillä)

Säännöt

Huom!
Lippujen myynnissä seuraavat rajoitukset: 1 henkilö voi ostaa Impropassit (4 kpl) yhdelle joukkueelle ja/tai 2 kpl Soolopassia. Impropassit voi ostaa vain joukkueeseen kuuluva henkilö (tarvittaessa henkilöllisyys tarkistetaan).

Tapahtumapassit

Tapahtumaan on myynnissä Impropasseja sekä Soolopasseja. Molempien passien hinta on 12 euroa/kpl. Passeja myydään ennakkomyyntipisteissä maanantaina 11.9.2023 klo 8.00 alkaen. Impropassi oikeuttaa sinut osallistumaan joukkuekilpailuun. Soolopassilla ei voi osallistua joukkuekisaan, mutta soolosuorittajille on omat Mission X sekä Mission 4.

Mission 1

Kerää 10 juoma/ruokaleimaa tapahtumapassiin. Leiman saat tapahtumaravintolasta ostetusta Improjuomasta tai Improateriasta. Leimoihin täytyy sisältyä Improateria, vesi- tai virvokeleima. Improjuomat ovat hinnoiltaan 1,00-4,00 euroa. Improateria on tarjolla Burger5 ja Pancho Villa ravintoloissa. Leimoja voi saada vain yhden per ravintola. Kymmenen leimaa kerättyäsi saat palkinnoksi Impro 2023 -haalarimerkin tapahtumailtana Albatrossin lipunmyynnistä. Leimojen keräysaika klo 16.00 – 22.00.

Mission 2

Kerättyäsi 13 käyntileimaa Impropassiin tai 14 käyntileimaa Soolopassiin merkityistä ravintoloista, pääset ilmaiseksi iltabileisiin. Käyntileiman saa tapahtumaravintolasta erillisestä leimauspisteestä joko tapahtumassa mukana olevalta yhteistyökumppanilta tai Impron työntekijältä. Käyntileiman saaminen ei edellytä juoman ostoa. Kun passi on leimassa eli kaikki kohteet (13 tai 14) on katsastettu, se toimii vapaalippuna Albatrossin ovella (21.00->). HUOM! Leimaamattomilla tai osittain leimatuilla passeilla ei pääse ilmaiseksi sisälle Albatrossiin!  Leimojen keräysaika on klo 16.00 – 22.00.

Mission 3

Vain Impropasseilla voi osallistua joukkuekilpailuun. Joukkueessa pitää olla neljä jäsentä ja jokaisella jäsenellä pitää olla oma Impropassi. Kilpailurasteilla pitää aina olla neljä suorittajaa eli rastia ei voi suorittaa vajaalla joukkueella. Huomioi myös, että Soolopassilla et voi osallistua joukkuekisaan.

Joukkuekisaan osallistuvien joukkueiden määrää on rajoitettu. Joukkuekisaan oikeuttavat Impropassit myydään vain 4 kpl erissä, joten ostohetkellä joukkueella pitää olla tiedossa joukkueen nimi sekä joukkueen jäsenten nimet. Joukkuepassit voi ostaa vain joukkueeseen kuuluva henkilö.

Joukkueet saavat ilmoittautumisen yhteydessä oman joukkuenumeron sekä aloituspaikkansa, josta joukkuekilpailu pitää aloittaa. Kilpailurasteja löytyy jokaisesta tapahtumaravintolasta pois lukien Improateria ravintolat (Burger5, Pancho Villa), infopiste (Ale Pupi), soolokisarasti (Bar Lasku) ja iltabileet (Albatrossi).

Kilpailussa palkitaan parhaiten menestyneet joukkueet!

1. 4 kpl x Samsung LSP3B The Freestyle Full HD -kannettava projektori + kuljetuslaukku
2. 4 kpl x Lenovo Tab M9 – 64 Gt WiFi-tabletti
3. 4 kpl x JBL Clip 4 -Bluetooth-kaiutin

+ paljon muita palkintoja!!

Lisäksi kilpailussa palkitaan Improin-joukkue 4 kpl x JBL Clip 4 -Bluetooth-kaiutin
Huom! Improin-joukkue ei ole huonoimmat pisteet kerännyt joukkue vaan jotain ihan muuta?!
Katso lisää palkinnoista Palkinnot-sivuilta.

Hyödyntäkää mahdollisuuksien mukaan koko kilpailuaika 16.00 – 22.00, sillä rasteilla on odotettavissa ruuhkia.

Mission 4

Myös soolosuorittajat (Soolopassin ostaneet) pääsevät kisailemaan Impron pääpalkinnoista. Kilpailu tapahtuu ravintola Bar Laskussa, jossa soolosuorittajilta vaaditaan nopeutta ja tarkkuutta. Huomioi, että Impropassilla et voi osallistua tähän kisaan.

Soolokilpailussa palkitaan parhaat suoritukset

Lenovo Tab M9 – 64 Gt WiFi-tabletti
JBL Clip 4 -Bluetooth-kaiutin
Burger5 lahjakortti (50 e)
Pancho Villa lahjakortti (50 e)
Bar Freetime lahjakortti (50€)

Mission X

Vain Soolopasseilla voi osallistua Mission X:ään. Suorita Mission 2 eli kerää kaikki käyntileimat, palauta passi omilla yhteystiedoilla Albatrossin lipunmyyntiin ja osallistut Samsung LSP3B The Freestyle Full HD -kannettava projektori + kuljetuslaukun arvontaan.

Improin asu -skaba

Joukkuekisailijat tai soolosuorittajat voivat osallistua 3 – 5 hengen IMPROIN ASU SKABAAN. Kisaan osallistutaan kello 17.00 – 22.00 välisenä aikana ottamalla kuva ravintola Bar Nousussa olevan Impron selfieseinän edessä ja jakamalla kuva Instagramiin #improinasu2023, @kauppakadunimpro.

Improin asu valitaan seuraavilla perusteilla:
1. Asukokonaisuus
2. Asusteeseen liittyvä lyhyt tarina

Kisan voittaja palkitaan Puijon Tornin lähiruoka -menulla neljälle hengelle
Lisäksi palkitaan eniten tykkäyksiä 20.9. klo 04.00 mennessä saanut kuva Henkan Sauna -lahjakortilla!

Muuta

Iltabileet
Iltabileet järjestetään ravintola Albatrossissa kello 21.00 alkaen. Iltabileisiin pääset täysin leimatulla tapahtumapassilla. Ovelta myydään lippuja kello 21.00 alkaen rajoitetusti hintaan 10 €/kpl. Iltabileissä esiintyy Spekti. Ennen keikkaa noin kello 23.45 jaetaan joukkuekilpailupalkinnot.

Asuste opiskelijahaalari tai Impro teemainen asu
Osallistuakseen ei tarvitse olla opiskelija.

K-18
Pidetään kaverista huolta ja keskusta siistinä – sekä naatiskellaan kohtuuvella!

Reput kotiin!
Reppujen vieminen ravintolatilaan on kielletty ja ne pitää aina jättää narikkaan ravintolaan mentäessä. Joten reput kannattaa jättää kotiin ja tavarat mitoittaa asusteen mukaan. Varsinkin iltabilepaikassa Albatrossissa tulee olemaan pitkät narikkajonot ja jossain vaiheessa iltaa saattaa narikkatila loppua!

Yhteistyökumppanit