Tapahtuman järjestää:

Impron historia

Kauppakadun Improbatur, joka tunnetaan tuttavallisemmin Kauppakadun Improna tai lyhyesti Improna on järjestetty nykymuotoisena vuodesta 2006 lähtien. Sen edeltäjä oli Kauppakadun Korkkajaiset, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2000.

Tapahtumaan osallistuu vuosittain yli 1000 kävijää ja se on syksyn suurimpia poikkitieteellisiä opiskelijatapahtumia Kuopiossa. Impron järjestää Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAVOTTA.

Tapahtuman ideana on, että uudet sekä jatkavat opiskelijat tutustuvat samassa tapahtumassa koko Kauppakadun ravintolakattaukseen. Opiskelijat kiertävät tapahtuman aikana ravintoloita keräten leimoja tapahtumapassiin sekä osallistuvat tehtävärasteihin.

Tapahtuman kantavana teemana on edullisuus höystettynä loistavilla palkinnoilla ja huippuesiintyjillä. Palkintokattaukseen kuuluu opiskelijoiden toivomaa elektroniikkaa älykelloista, puhelimista aina läppäreihin saakka. Impron jatkobileissä ravintola Albatrossissa on esiintynyt vuosien saatossa niin bilebändejä, kuin eturivin artistejakin mm. Irina, Zen Café, Stig, Jukka Poika.

Vilkaise alta edellisten Improjen videoita, kuvia sekä voittaneita joukkueita. Nähdään Improilla!

Palkitut

Joukkuekilpailu

 1. Setämiehet (114)
 2. AAMULYPSY (62)
 3. Kultakutri ja kolme karhua (88)
 4. Illan pääesiintyjä (91)
 5. olka laukku vaeltajat (98)
 6. Hedelmäpommit (34)
 7. Kuula pasi5 (87)
 8. Team RataApinat (123)
 9. Tuttiritarit (100)
 10. Kissit (172)
 11. Jauhojengi (51)
 12. #setämiehet (99)
 13. Vastukset (42)
 14. Golden girls (38)
 15. 3päivääsaikkuu (81)

Improin joukkue
FBI (22)

Improimmalla joukkueella oli vähiten kerättyjä pisteitä siten, että kaikki rastit oli suoritettu ja rasteilta ei tullut yhtään nollan pisteen suoritusta.

Improin asu -skaba
IMPROIN ASU @somesamiii
ENITEN TYKKÄYKSIÄ @eliksiirii

Soolokisa

 1. Anni Moilanen
 2. Joona Tikka
 3. Antti Kuusela
 4. Niko Mustanen
 5. Elli Kauhanen
 6. Arttu Haatainen

Videot

Tapahtumakuvat

Improin asu

Yhteistyökumppanit