Kauppakadun Improbatur

Säännöt & aikataulu

Huom!

Lippujen myynnissä seuraavat rajoitukset: 1 henkilö voi ostaa Impropassit (4 kpl) yhdelle joukkueelle ja/tai 2 kpl Soolopassia.

TAPAHTUMAPASSIT

Tapahtumaan on myynnissä Impropasseja sekä Soolopasseja. Molempien passien hinta on 12 euroa/kpl.  Passeja myydään ennakkomyyntipisteissä maanantaina 9.9. klo 8.00 alkaen. Impropassi oikeuttaa sinut osallistumaan joukkuekilpailuun. Soolopassilla ei voi osallistua joukkuekisaan, mutta soolosuorittajille on omat Mission X sekä Mission 4.

MISSION 1

Kerää 10 juoma/ruokaleimaa tapahtumapassiin. Leiman saat tapahtumaravintolasta ostetusta Improjuomasta tai ruoka-annoksesta. Leimoihin täytyy sisältyä ruoka- (edullinen Foodin tapahtuma-ateria), vesi- tai virvokeleima. Improjuomat ovat hinnoiltaan 0,5–3 euroa. Leimoja voi saada vain yhden per ravintola. Kymmenen leimaa kerättyäsi saat palkinnoksi Impro 2019 -haalarimerkin tapahtumailtana Albatrossin lipunmyynnistä. Leimojen keräysaika klo 16.00 – 23.00.

MISSION 2

Kerättyäsi 15 käyntileimaa Impropassiin tai 16 käyntileimaa Soolopassiin merkityistä ravintoloista, pääset ilmaiseksi iltabileisiin. Käyntileiman saa tapahtumaravintolasta erillisestä leimauspisteestä joko tapahtumassa mukana olevalta yhteistyökumppanilta tai Impron työntekijältä. Käyntileiman saaminen ei edellytä juoman ostoa. Kun passi on leimassa eli kaikki kohteet (15 tai 16) on katsastettu, se toimii vapaalippuna Albatrossin ovella (21.00->). HUOM! Leimaamattomilla tai osittain leimatuilla passeilla ei pääse ilmaiseksi sisälle Albatrossiin! Tarkoituksena on tutustua koko Kauppakadun tarjontaan. Leimojen keräysaika klo 16.00 – 23.00.

MISSION 3

Vain Impropasseilla voi osallistua joukkuekilpailuun. Joukkueessa pitää olla neljä jäsentä ja jokaisella jäsenellä pitää olla oma Impropassi. Huomioi, että Soolopassilla et voi osallistua joukkuekisaan.

Joukkuekisaan osallistuvien joukkueiden määrää on rajoitettu. Joukkuekisaan oikeuttavat Impropassit myydään vain 4 kpl erissä, joten ostohetkellä joukkueella pitää olla tiedossa joukkueen nimi sekä joukkueen jäsenten nimet.

Joukkueet saavat ilmoittautumisen yhteydessä oman joukkuenumeron sekä aloituspaikkansa, josta joukkuekilpailu pitää aloittaa. Kilpailurasteja löytyy jokaisesta tapahtumaravintolasta pois lukien Foodi (ruoka), Ale Pupi (info) ja Albatrossi (iltabileet).

Kilpailussa palkitaan parhaiten menestyneet joukkueet!

  1. 4 kpl x Samsung Galaxy S10e puhelin
  2. 4 kpl x GoPro Hero 6 action kamera
  3. 4 kpl x Jabra Elite Sport –nappikuulokkeet

Lisäksi kilpailussa palkitaan Improin-joukkue 4 kpl x Jabra Elite Sport –nappikuulokkeilla.
Huom! Improin-joukkue ei ole huonoimmat pisteet kerännyt joukkue vaan jotain ihan muuta?! Katso lisää palkinnoista Palkinnotsivuilta.

Hyödyntäkää mahdollisuuksien mukaan koko kilpailuaika 16.00 – 23.00, sillä rasteilla on odotettavissa ruuhkia.

MISSION 4

Myös soolosuorittajat (Soolopassin ostaneet) pääsevät kisailemaan Impron pääpalkinnoista. Kilpailu tapahtuu ravintola Bar Nousussa, jossa soolosuorittajilta vaaditaan vakaata kättä ja tarkkuutta.

Huomioi, että Impropassilla et voi osallistua tähän kisaan.

Soolokilpailussa palkitaan parhaat suoritukset

  1. GoPro Hero 6 action kamera
  2. Jabra Elite Sport –nappikuulokkeet
  3. Data Groupin lahjakortti (50 e)

MISSION X

Vain Soolopasseilla voi osallistua Mission X:ään. Suorita Mission 2 eli kerää kaikki käyntileimat, palauta passi Albatrossin lipunmyyntiin ja osallistut Samsung Galaxy S10e puhelimen arvontaan.

IMPROIN ASU SKABA

Joukkuekisailijat tai soolosuorittajat voivat osallistua 3 – 5 hengen IMPROIN ASU SKABAAN. Kisaan osallistutaan kello 17.00 – 22.00 välisenä aikana ottamalla kuva ravintola Introssa olevan Impron selfieseinän edessä ja jakamalla kuva Instagramiin #improinasu2019, @kauppakadunimpro.

Improin asu valitaan seuraavilla perusteilla:

  1. Asukokonaisuus
  2. Asusteeseen liittyvä lyhyt tarina

Kisan voittaja palkitaan ravintola Intron lahjakorteilla 4 kpl á 30 euroa.

Lisäksi palkitaan eniten tykkäyksiä 25.9. klo 04.00 mennessä saanut kuva Puikkarin saunaillalla!

ILTABILEET

Iltabileet järjestetään ravintola Albatrossissa kello 21.00 alkaen. Iltabileisiin pääset täysin leimatulla tapahtumapassilla. Ovelta myydään lippuja kello 21.00 alkaen rajoitetusti hintaan 10 €/kpl. Iltabileissä esiintyy Jukka Poika. Keikan jälkeen jaetaan joukkuekilpailupalkinnot.

ASUSTE OPISKELIJAHAALARI

(jos löytyy). Osallistuakseen ei tarvitse olla opiskelija.

K-18

Pidetään kaverista huolta ja keskusta siistinä – sekä naatiskellaan kohtuuvella!

REPUT KOTIIN!

Reppujen vieminen ravintolatilaan on kielletty ja ne pitää aina jättää narikkaan ravintolaan mentäessä. Joten reput kannattaa jättää kotiin ja tavarat mitoittaa asusteen mukaan. Varsinkin iltabilepaikassa Albatrossissa tulee olemaan pitkät narikkajonot ja jossain vaiheessa iltaa saattaa narikkatila loppua!