Tapahtuman järjestää:

Liput & säännöt

Liput

Impropassi

Impropassi oikeuttaa osallistumaan neljän hengen  joukkuekisaan. Impropassit myydään vain 4 kpl erissä, joten ostohetkellä joukkueella pitää olla tiedossa joukkueen nimi sekä joukkueen jäsenten nimet. Impropassit voi ostaa vain joukkueeseen kuuluva henkilö. Joukkuekilpailuun osallistuvien joukkueiden määrä on rajoitettu!

Lue lisää säännöistä alempaa.

Mission 1

= 10 ostoleimaa

Kerää passiisi 10 ostoleimaa ja saat tapahtumahaalarimerkin.

Mission 2

= 17 käyntileimaa

Kerää passiisi käyntileima kaikista 17:sta tapahtumaravintolasta ja saat ilmaisen sisäänpääsyn Albatrossin loppubileisiin.

Mission 3

= joukkuekilpailu

Osallistumalla joukkuekilpailuun pääsette kisailemaan Impron pääpalkinnosta sekä muista upeista palkinnoista.

Soolopassi

Soolopasseja myydään yksittäin. Soolopassi ei oikeuta osallistumaan joukkuekisaan. Soolopassiin leimat keränneiden ja passin Albatrossiin palauttaneiden kesken arvotaan Impron pääpalkinto.

Lue lisää säännöistä alempaa.

Mission 1

= 10 ostoleimaa

Kerää passiisi 10 ostoleimaa ja saat tapahtumahaalarimerkin.

Mission 2 / X

= 18 käyntileimaa

Kerää passiisi käyntileima kaikista 18:sta tapahtumaravintolasta ja saat ilmaisen sisäänpääsyn Albatrossin iltabileisiin.

Mission X: Palauta Soolopassi Albatrossin lipunmyyntiin ja osallistut Impron pääpalkinnon arvontaan.

Mission 4

= soolokisa

Osallistumalla soolokilpailuun pääset kisailemaan Impron pääpalkinnosta.

Pääsyliput Albatrossiin

BESSin keikalle myydään rajoitettu määrä lippuja Albatrossin ovelta kello 21.00 alkaen. Pääsylipun hinta ovelta on 10 euroa.

Säännöt

Huom!
Lippujen myynnissä seuraavat rajoitukset: 1 henkilö voi ostaa Impropassit (4 kpl) yhdelle joukkueelle ja/tai 2 kpl Soolopassia. Impropassit voi ostaa vain joukkueeseen kuuluva henkilö (tarvittaessa henkilöllisyys tarkistetaan).

Tapahtumapassit

Tapahtumaan on myynnissä Impropasseja sekä Soolopasseja. Molempien passien hinta on 12 euroa/kpl. Passeja myydään ennakkomyyntipisteissä maanantaina 12.9.2022 klo 8.00 alkaen. Impropassi oikeuttaa sinut osallistumaan joukkuekilpailuun. Soolopassilla ei voi osallistua joukkuekisaan, mutta soolosuorittajille on omat Mission X sekä Mission 4.

Mission 1

Kerää 10 juoma/ruokaleimaa tapahtumapassiin. Leiman saat tapahtumaravintolasta ostetusta Improjuomasta tai ruoka-annoksesta. Leimoihin täytyy sisältyä ruoka- (edullinen Foodin tapahtuma-ateria), vesi- tai virvokeleima. Improjuomat ovat hinnoiltaan 0,50-3,50 euroa. Leimoja voi saada vain yhden per ravintola. Kymmenen leimaa kerättyäsi saat palkinnoksi Impro 2022 -haalarimerkin tapahtumailtana Albatrossin lipunmyynnistä. Leimojen keräysaika klo 16.00 – 23.00.

Mission 2

Kerättyäsi 17 käyntileimaa Impropassiin tai 18 käyntileimaa Soolopassiin merkityistä ravintoloista, pääset ilmaiseksi iltabileisiin. Käyntileiman saa tapahtumaravintolasta erillisestä leimauspisteestä joko tapahtumassa mukana olevalta yhteistyökumppanilta tai Impron työntekijältä. Käyntileiman saaminen ei edellytä juoman ostoa. Kun passi on leimassa eli kaikki kohteet (17 tai 18) on katsastettu, se toimii vapaalippuna Albatrossin ovella (21.00->). HUOM! Leimaamattomilla tai osittain leimatuilla passeilla ei pääse ilmaiseksi sisälle Albatrossiin! Tarkoituksena on tutustua koko Kauppakadun tarjontaan. Leimojen keräysaika klo 16.00 – 23.00.

Mission 3

Vain Impropasseilla voi osallistua joukkuekilpailuun. Joukkueessa pitää olla neljä jäsentä ja jokaisella jäsenellä pitää olla oma Impropassi. Huomioi, että Soolopassilla et voi osallistua joukkuekisaan.

Joukkuekisaan osallistuvien joukkueiden määrää on rajoitettu. Joukkuekisaan oikeuttavat Impropassit myydään vain 4 kpl erissä, joten ostohetkellä joukkueella pitää olla tiedossa joukkueen nimi sekä joukkueen jäsenten nimet. Joukkuepassit voi ostaa vain joukkueeseen kuuluva henkilö.

Joukkueet saavat ilmoittautumisen yhteydessä oman joukkuenumeron sekä aloituspaikkansa, josta joukkuekilpailu pitää aloittaa. Kilpailurasteja löytyy jokaisesta tapahtumaravintolasta pois lukien Foodi (ruoka), Ale Pupi (info), Bar Nousu (soolokisa) ja Albatrossi (iltabileet).

Kilpailussa palkitaan parhaiten menestyneet joukkueet!

1. 4 kpl x HP 240 G8 14″ -kannettava
2. 4 kpl x Älykello Garmin Vivoactive 4S
3. 4 kpl x Nappikuulokkeet Skullcandy Grind

Lisäksi kilpailussa palkitaan Improin-joukkue 4 kpl x Skullcandy Grind nappikuulokkeilla
Huom! Improin-joukkue ei ole huonoimmat pisteet kerännyt joukkue vaan jotain ihan muuta?!
Katso lisää palkinnoista Palkinnot-sivuilta.

Hyödyntäkää mahdollisuuksien mukaan koko kilpailuaika 16.00 – 23.00, sillä rasteilla on odotettavissa ruuhkia.

Mission 4

Myös soolosuorittajat (Soolopassin ostaneet) pääsevät kisailemaan Impron pääpalkinnoista. Kilpailu tapahtuu ravintola Bar Nousussa, jossa soolosuorittajilta vaaditaan rytmitajua ja notkeita lanteita.

Huomioi, että Impropassilla et voi osallistua tähän kisaan.

Soolokilpailussa palkitaan parhaat suoritukset

Älykello Garmin Vivoactive 4S
Nappikuulokkeet Skullcandy Grind
Burger5 lahjakortti (50 e)
Pancho Villa lahjakortti (50 e)
Data Groupin lahjakortti (50 e)
Bar Freetime lahjakortti (50€)

Mission X

Vain Soolopasseilla voi osallistua Mission X:ään. Suorita Mission 2 eli kerää kaikki käyntileimat, palauta passi omilla yhteystiedoilla Albatrossin lipunmyyntiin ja osallistut HP 240 G8 14″ -kannettavan arvontaan.

Improin asu -skaba

Joukkuekisailijat tai soolosuorittajat voivat osallistua 3 – 5 hengen IMPROIN ASU SKABAAN. Kisaan osallistutaan kello 17.00 – 22.00 välisenä aikana ottamalla kuva ravintola Intro Socialissa olevan Impron selfieseinän edessä ja jakamalla kuva Instagramiin #improinasu2022, @kauppakadunimpro.

Improin asu valitaan seuraavilla perusteilla:
1. Asukokonaisuus
2. Asusteeseen liittyvä lyhyt tarina

Kisan voittaja palkitaan Puijon Tornin lähiruoka -menulla neljälle hengelle
Lisäksi palkitaan eniten tykkäyksiä 21.9. klo 04.00 mennessä saanut kuva Henkan Sauna -lahjakortilla!

Muuta

Iltabileet
Iltabileet järjestetään ravintola Albatrossissa kello 21.00 alkaen. Iltabileisiin pääset täysin leimatulla tapahtumapassilla. Ovelta myydään lippuja kello 21.00 alkaen rajoitetusti hintaan 10 €/kpl. Iltabileissä esiintyy Bess. Ennen keikkaa noin kello 23.45 jaetaan joukkuekilpailupalkinnot.

Asuste opiskelijahaalari tai Impro teemainen asu
Osallistuakseen ei tarvitse olla opiskelija.

K-18
Pidetään kaverista huolta ja keskusta siistinä – sekä naatiskellaan kohtuuvella!

Reput kotiin!
Reppujen vieminen ravintolatilaan on kielletty ja ne pitää aina jättää narikkaan ravintolaan mentäessä. Joten reput kannattaa jättää kotiin ja tavarat mitoittaa asusteen mukaan. Varsinkin iltabilepaikassa Albatrossissa tulee olemaan pitkät narikkajonot ja jossain vaiheessa iltaa saattaa narikkatila loppua!

Yhteistyökumppanit